Универзални Сwаy Браце

ЦБ100 баилеy се љуљам Браце то може савио и прилагодите дужину, лако за транспорт. Постоји једна поставимо на свакоме крају сwаy браце, са пин за извлачење ланци, који ће повезивати сwаy браце и трас до пин. Тамо је повезивање стега у сред сwаy браце, како би се савити преносиоц оковратник за...

Mahsulot detali

ЦБ100 баилеy се љуљам Браце

Може бити савио и прилагодите дужину, лако за транспорт.

Постоји једна поставимо на свакоме крају сwаy браце, са пин за извлачење ланци, који ће повезивати сwаy браце и трас до пин. Тамо је повезивање стега у сред сwаy браце, како би се савити преносиоц оковратник за погодност транспорта. Ту је и ред копцу на утицај оковратник за прилагођавање дужине браце. У ред копцу, има дужину индикатор цоллет, претвара копцу ухватите крај у додирује средствима дужина индикатор цоллет оковратник је у одговарајуће дужине за. Један крај од копиа, постоји лоцкнут, спречава ослобађање браце.

Два преносиоц протезе су постављени на крст од два само троугласто, под претпоставком да латерални сила ветра на мост по вертикали. Приликом инсталације браце, у одговарајуће дужине и стегнути орах, како би се исправи моста и ефикасно претпоставити ветра-сила.

Спецификација понтонски мост

Понтонски мост је врста преносив, унапред измишљеним, трас мост. То је развијен од стране Британаца током другог светског рата за војну употребу и видео опсежно користи од стране британски и амерички војни инжењерске јединице.

Понтонски мост је имао предности које захтевају нема посебне алате или тешке опреме да се окупе. Дрво и челични мост елементи били мали и довољно лаган за буде носио у камионе и подигао на своје место ручно, а не захтева употребу дизалице. Мостови су били довољно јака да носи тенкова. Баилеy мостова и даље интензивно користи у грађевинарству грађевинских пројеката, као и да пруже привремене прелаза за стопало и возило промет.

Успех понтонски мост је због своје јединствене модуларном дизајну, као и чињеница да један могао бити састављан са минималним помоћ од тешке опреме. Вецина , ако не и све, претходног дизајна за војне мостова потребна дизалица да укине пред окупљеним моста и спустите га на своје место. Баилеy делове биле направљене од стандардних челичних легура и били довољно једноставно да би делова у бројним различитим фабрике могао бити потпуно заменљива. Сваки појединачни сегмент могао бити ношена мали број људи, омогућавајући инжењери војску да се лакше и брже него раније, у припреми пут за трупе и матéриел напредују иза њих. Коначно , модуларном дизајну дозвољено инжењери изградити сваки мост бити дуга и јака по потреби удвостручавање или утростручавања се на подршку од врата или на роадбед одељака.

So'rov