Обустава моста

Баилеy моста увод суспензија понтонски мост је врста суспендован кабловски систем моста, у којем можете бити челик палубе се користе као чланови, врши челичних карактеристика средње истезање тотално у велики распон, углавном се користи да би се обухватило широк река, залив и кањон, запоседају се...

Mahsulot detali

Суспензија Баилеy моста увод

Суспензија понтонски мост је некако суспендован-кабловски-систем мост, у којој се користе челичне палубе као чланови, може бити врши челичних карактеристика средње истезање тотално у велики распон, углавном се користи да би се обухватило широк реке, залив и кањон, поседовања предности брзог ерекција, кратко време изградње и мост компоненте се могу користити више пута; Распоном дужине је прилагођен 60-300м.

Састоји се од понтонски мост као главна греда, каблови и торањ.

Главна греда понтонски мост за суспензију

Усвојити смо понтонски мост као главна греда суспензија моста. Понтонски мост је врста преносив, унапред измишљеним, трас мост. То је развијен од стране Британаца током другог светског рата за војну употребу и видео опсежно користи од стране британски и амерички војни инжењерске јединице.

Понтонски мост је имао предности које захтевају нема посебне алате или тешке опреме да се окупе. Дрво и челични мост елементи били мали и довољно лаган за буде носио у камионе и подигао на своје место ручно, а не захтева употребу дизалице. Мостови су били довољно јака да носи тенкова. Баилеy мостова и даље интензивно користи у грађевинарству грађевинских пројеката, као и да пруже привремене прелаза за стопало и возило промет.

Успех понтонски мост је због своје јединствене модуларном дизајну, као и чињеница да један могао бити састављан са минималним помоћ од тешке опреме. Вецина , ако не и све, претходног дизајна за војне мостова потребна дизалица да укине пред окупљеним моста и спустите га на своје место. Баилеy делове биле направљене од стандардних челичних легура и били довољно једноставно да би делова у бројним различитим фабрике могао бити потпуно заменљива. Сваки појединачни сегмент могао бити ношена мали број људи, омогућавајући инжењери војску да се лакше и брже него раније, у припреми пут за трупе и матéриел напредују иза њих. Коначно , модуларном дизајну дозвољено инжењери изградити сваки мост бити дуга и јака по потреби удвостручавање или утростручавања се на подршку од врата или на роадбед одељака.

So'rov