Челик оквир мост

Спецификације 1 Баилеy тип Скупштина аутопут мост 2 лака и брза инсталација 3 фабрике извоз директно 4 користи ниску цену неквалификовани рада 5 Тхе понтонски мост је врста преносни, унапред фабриковани, трас мост. То је развијен од стране Британаца током другог светског рата за војну употребу и видео опсежне...

Mahsulot detali

Техничке карактеристике
1 тип Баилеy Скупштина аутопут мост
2 лака и брза инсталирати.
3 фабрике извоз директно
4 користите неквалификованих радника
5 ниска цена
Понтонски мост је врста преносив, унапред измишљеним, трас мост. То је развијен од стране Британаца током другог светског рата за војну употребу и видео опсежно користи од стране британски и амерички војни инжењерске јединице.

Понтонски мост је имао предности које захтевају нема посебне алате или тешке опреме да се окупе. Дрво и челични мост елементи били мали и довољно лаган за буде носио у камионе и подигао на своје место ручно, а не захтева употребу дизалице. Мостови су били довољно јака да носи тенкова. Баилеy мостова и даље интензивно користи у грађевинарству грађевинских пројеката, као и да пруже привремене прелаза за стопало и возило промет.

Успех понтонски мост је због своје јединствене модуларном дизајну, као и чињеница да један могао бити састављан са минималним помоћ од тешке опреме. Вецина , ако не и све, претходног дизајна за војне мостова потребна дизалица да укине пред окупљеним моста и спустите га на своје место. Баилеy делове биле направљене од стандардних челичних легура и били довољно једноставно да би делова у бројним различитим фабрике могао бити потпуно заменљива. Сваки појединачни сегмент могао бити ношена мали број људи, омогућавајући инжењери војску да се лакше и брже него раније, у припреми пут за трупе и матéриел напредују иза њих. Коначно , модуларном дизајну дозвољено инжењери изградити сваки мост бити дуга и јака по потреби удвостручавање или утростручавања се на подршку од врата или на роадбед одељака.

So'rov