Bosh sahifa > Новости > Kontent

Стандардизација жицу и кабал носиља тацне-боостер кабл

Jul 23, 2015

Лежиште за кабловску је направљен од жицом и кабловску, Лулу и кабловску полагање за постизање стандардизације, систематизација, генерализација кабла за полагање уређаја.

Основна типа: конектор кабла мост, затворен тип кабла мост, највише може применити на инсталацију каблова за рачунар, комуникације каблови, тхермоцоупле кабел контролу кабл оклоп и друге сметње врло осетљиво система је и заштита каблова у високо корозивној средини имати добар ефекат.

Лежиште за тип кабла лежиште за папир, има ли ватре, маса, напуни, леп изглед, предности једноставне структуре, лако се инсталирају, погодан за инсталацију каблова за напајање, се такође односи на контролу полагања кабла.

Мердевине тип кабла тацну, примени на лаган Директни кабел полагање, посебно је погодна за високо и ниско полагање каблова за напајање. Од фибергласа, легура и великим распоном кабл тацну. И трункинг, ред екрана, Гроове сифон, теес, камен и за пропуштање и заграде, хангар фабрика каблова мост за скоро десет година да се развије врло брзо, не само је регистрована, а сорте од обичних развоја мост противпожарних мост, отпорне на корозију сорте као што је мост, у потпуности могу да задовоље потребе пројекта.

Са на продубљивање WТО и кинеске индустрије лица са изазовима без преседана и конкуренцију у Кини. Индустрија директоријум за организације у индустрији за имплементацију е-трговине да пружи комплетна решења, дизајниран да помогне предузећима да проширите Ваше онлине пословање, изградити марку и имиџ, па тај више потенцијалних купаца знања и разумевање, доприносе пословним.