Bosh sahifa > Новости > Kontent

Убрзати усвајање међународних стандарда за главне опреме

Jul 23, 2015

Стандардизације рада Удружења Кина Електрична опрема индустрија четири пута на седници чланови комитета конференције 2008 Електрична опрема индустрије стандардизације рада Конференција одржана на 9-12 априла. Ово ће убрзати усвајање међународних стандарда, повећавају ниво стандарда, који води Електрична опрема индустрије технолошки напредак на нови ниво, као тема, великих државних предузећа, предузећа, научна истраживања Института југоисточне Европе, као и скоро 70 електрично поље стандардизације националних техничких комитета и представника техничких комитета, према духу националној конференцији за усвајање стандарда , промовише 2008 стандардизацију у области електротехнике приоритети су размотрили.

Састанак много пажње индустрије. Комбиновани Кина постојећих економских покретање система, Лу yансун у говору у под стресом да на приказе за развој науке за водич ради стандардизације, и очекује да ће предложене четири тачке: користи међународним стандардима требало за пун тест ваљаности, на велики експеримент података за складу са, могу да заслепи у; побољшати стандард развијен предњи секса, тежи стандардне конзерве у периоду мора унутар прилагођен тржишта и технологија развоја; настојања у правцу међународне дискурс, активни ка међународни секретар и Предсједник медвед рад; Па стандардне и квалификоване евалуација сарадња односа.

Она је нагласила да синхрону стандардне и научних истраживања, наставити да промовише развој стандарда главне опреме, дај пун игра водећих предузећа у основна улога у развоју главне опреме стандарде да би унапређивању способности независне иновација, промовише индустрије технологија напредак да пружи подршку.

Друго , да убрза стандардни подршку за очување енергије и емисија смањење. Формирање владе-ом, који води предузећа, истраживачки институти и стандарда комитета ће пажљиво, користећи стандардни механизам за промоцију уштеда енергије и емисија смањење.

Трећи је да убрза усвајање међународних стандарда и стандарда ревизије да постигне национални стандарди предложила комисија 3 100% циљева и један 95% циљева. По убрзава усвајање закона о међународним стандардима и унапређивању електро стандарда за унапређивање међународне конкурентности индустрије.

Четири водећа предузећа као главни ослонац, са средиштем у пробој на међународне стандарде у области напајања генерација опреме.

Пет је убрзати изградњу стандардизације рада тела, фокусирати на бројне главне опреме, мајоре индустрије техничке стандардизације комитета, стандардна поставка рад радне групе.

6 канала истражити развој стандарда финансирање подршку, и даље побољшање механизам за пословну инвестицију од главног тела и Бут на стандардизинг тела, стандард је скуп, стандардни ревизије, међународне стандардизације активности и јачање комуникације са локалним самоуправама, тежећи широк спектар политике и финансијска средства за подршку.