Bosh sahifa > Новости > Kontent

Квалификована "Зашто кабл Суфферед Цонсецутиве се вратити

Jul 23, 2015

Недавно , произвођачу кабла у Јиангсу ударио у ред Аустралије купац врати, после марш вратио групном 88,000 м соларна кабла, одржан је у априлу од 66 000 м приноса, разлог за повратак случајно кида када кабл изолацију током инсталације.

Фотонапонских кабл као повезивање компоненти система ПВ соларне енергије и кључне компоненте измењивача, увек користити под тешки увјети преживљавања, имати високу температуру, УВ зрачење, озон, драстичне промене у температури и хемијске ерозије. У међувремену, током инсталације и одржавања мора такође да се одупре на притисак, савијање, напетост и истезањем и јак утицај. Фотонапонских кабл не би требало да само добра електрична својства, фурнира такође имају виших захтева термалне, хемијске и механичке карактеристике, и ови моћан функција и каблови изолацијом и плаштом од квалитет материјала и технологијом прераде одлуке. Ако кабл извуци довољно снаге, кабловске изолације је рањив на штету, како би се утичу на живот каблова и ни читав соларног система, озбиљно ће десити кратких спојева, или чак да изазове ватру и градјанске парнице. Да се осигура квалитета извоза каблови захтевима стандардни, Цхангзхоу и посебан кабл производње предузећа у извоз каблови пре узорке послат купцу одређен злогласни тестирање агенције по свјетским стандардима за пројект-wиде тестирања, перформансе производа, времену, животне средине и механички индикатори су у складу са стандардима, наши производи усвојени релевантни сертификација. Али Аустралију на крају корисника у изградњи инсталација у је пронађена, кабловске инсталације Схи завршава су мора ће језгро линију раздвајања мора удаљеност Хоу поново и система у инсталацијама терминала за везу, и кабл од два чланка паралелне језгра линија између веза дизајн лош, тачке повезивања прегусто и превише уске, стварне операције у као не. професионални алат помоћни операцију , двоструко језгро одвајање Схи врло лако дуж тачке повезивања од стране сузу неговање скупова, да чини ред језгра кабла изолација слој несреће голим, довело до користећи Схи постоји сигурност скривена и самим тим целу групу роба је све вратио.

Зашто за цертификацију, на крају је патио од стране квалификованих производа даје? Јиангсу завода за инспекцију и карантин нашао у истрази, тестирање стандарде и не исцрпе све захтеве производа, у посебно, неким специфичним захтевима за одређене догађаје и окружења. Изнад каблове језгра кабла за повезивање тачка се нигде не спомиње у стандарду, наравно, нема одговарајућа ставка на тесту и захтеве није изненађујуће. Домаћих и страних произвођача за техничке услове из тачке повезивања су није исто, различитих дебљина и ширина параметар је постављен, али већина њих није узео у обзир електрика поље специфични за заштиту животне средине и инсталација услова, па је било неминовно било је тестирање и сертификовање производа "квалификован" се не могу користити на крају патио се може вратити.

На ово, тест карантин сектор је подсетио Сродне ентерприсе: за максималну смањену производе извози ризик, осим да строго према Сродне увоза земље или међународним стандардима производње, као и за откривање производа, у потписани уговор Qиан такође треба да игуман и пуну комуникацију из иностранства купца, детаљна разумети производа користећи окружење и у заводу, најбоље испред послатих послати узорак од стране купца суђења у суђење квалификован Ху за фоке узорка , опет по печат узорак за производњу и доставу, тако да производе оба захтевима стандардне и упознајте купца помоћу услове, да бисте избегли "квалификован" повратак искуство производа са неугодна ситуација, смањити непотребне економске губитке.