Bosh sahifa > Новости > Kontent

На примјену мост координатне мреже-тип оквира у индустријском окружењу

Jul 23, 2015

Све време, домаће навике средине индустријске користећи приложени мост (познат и као оквир за Гроове), поравнавање Разни Енергетски каблови или контроле кабл, док је у Европи и другим земљама, револуционарни нови мост-тхе-координатна мрежа-тип моста РАМ користећи веома цеста

Када је у питању координатна мрежа мост, не морају да се односе компанију, Француска кабофеи ЦАБЛОФИЛ. Може назвати оснивач координатна мрежа мост, нови мост не само у Европи и универзалну примјену, корисници више на тржишту Асиа-Пацифик последњих година, посебно у биљке хране и пића, енергетских постројења, индустријских постројења, тешке индустрије и другим индустријским окружењима.

Како ће нови мост? Него традиционално затворено моста у Каква корист? Овде имамо тацну координатне мреже на кабофеи за представнике везе поређење

Прво , отвори координатна мрежа кабловске моста тако да сви корени су видљиви, можете у потпуности контролу квалитета пројекта инсталацијама, у случају непоступања у будућности, можете брзо одредити кабл проблем и предузму одговарајуће мјере

Друго, послужавник отворена координатне мреже омогућава са сваке тачке, који може лако повезати разних машина и опреме, промијенити насумично поента утичницу и то је лаган и флексибилан, а може се монтирати на врху производне опреме, под, око, можете лако да шетате машинерију у средини, на линији за производњу производне линије за инсталацију.

Треће, у кабофеи се може користити за разне инсталације, без потребе за прилагођене компоненте као што су савијање, тее, крст, редуктор, и тако даље. Ове посебне компоненте могу се пронаћи у градилиште директно помоћу равне сегменте моста са једноставним алатима (клељта), и помаже корисницима да скрате време дизајнирања и инсталацију. Поред тога, нова структура се може боље контролисаним каблови, будуће одржавање и надоградњу времена је такође врло лако.

Коначно , издржљиви, сигуран и јак. Кабофеи координатне мреже-тип моста оквир је направљен од квалитетне челичне жице заварена заједно, кабофеи мост је највеће глобалне тест за мост, најсветлије тежином корисника са најјача улежиштење перформансе. Поред цинка сервирањем и цинковање површинске, кабофеи мост, као и високог квалитета по процес деконтаминације серије 304 Л и 316 Л нерђајући челик, од соли спреј тестови површини, живот своје услуге је 3-4 пута пута сирове нерђајући челик, чак и у суровим условима може да осигура дуго термин трајности.

Све у свему, Ова револуционарна координатну мрежу лежиште за папир, за индустријске пројекте дизајнере, инсталатере и крајње кориснике са великом дозом погодност, сматра да са на домаћем тржишту продубљује свест и разумевање овог новог производа, апликације за овај мост ће се проширити.