Bosh sahifa > Новости > Kontent

Стакло кабл мост кључ поена за забринутост када се инсталација доврши

Jul 23, 2015

Стандарде квалитета за мост полагање имобилизација је хоризонтална цак и вертикалне, разумно корице без углова. Уредан интерфејс пажљиво, угао, кутак, т-повезани правилно цврсто, трункинг и без загађења. Заграде и офингери требало би разумно, поправио чврсто и глатко. Ред док је прелазила греде, зидове, подове, лежиште за стакло треба да буде стављате на смрт у згради. Конектор Електрична опрема блиско повезан са и без излагања. Мост је полагање право хоризонтално или вертикално право и правоугаони толеранција не превазилази 5мм.

Заштита производа, транспорт и слагање моста би требало да у складу са релевантним одредбама, обрати пазњу на влагу и мрље. Када користите високе столице, пази да не удари у зидове и врата зграде. За контаминацију склона локације (као што је у погону, електрична отвора итд) мост, требало би да обрати пазњу на провери, открили на време, чине Четкица фарбе.

Напомена, када у близини воде и довод ваздуха, треба да пажњу издвојила њену позицију слој изолације. Стандардни грађевинских конструкција би требало да поду или дела и након тестирања и инжењеринг забринути одобрење од комесара пре почетка изградње велике површине и електричне жице за вертикални кабловски отвор јесени заштиту мере треба синхронизовати са ред изградње. Контаминирана Расти мост, требало би да могуће очистити пре развукао кабл, заграда Велд хоцемо ли одмах обојена антируст бојом.