Bosh sahifa > Новости > Kontent

Избор полице кабла и селекцију разматрања

Jul 23, 2015

1 . у дизајну пројекта, кабл лежиште аранжман треба заснивати на економска рационалност, техничка изводљивост, сигурност и других фактора које треба одредити најбоље решење, него да у потпуности испуни услове за изградњу, инсталацију, одржавање, поправљање и каблове.

2 . када полагање Носачи каблова хоризонтални висине не мање од 2,5 М изнад земље, када пут вертикално из темеља 1.8 М следећи одељак треба додавати на омоту метала заштитити, али осим лежи у електро собама унутар. Носачи каблова хоризонтални полагање меззанине опреме или људи на путу и мања од 2. 5 М, заштитне мере треба предузети.

3 . Носачи каблова, трункинг и хангар за употребу у корозивним срединама, крути материјал који треба да буде отпорна на корозију. Или узимање мере за спречавање корозије и Антикорозиона третман треба да испуни услове инжењеринг окружење и трајност. Отпорна на корозију Високе перформансе захтеве или захтева чисто место, погодне за алуминијум кабл тацну.

4 . Носачи каблова у сектору ватру, кабл мердевине, тацну са својствима која су отпорне на ватру или отпорне на пламен били додат и других материјала ограђени или полу-ограђени структуру и одвести у тацну и позар премаза на вељалици, и тако даље. Отпор треба да испуни услове релевантних националних норми или стандарда. У погону од места високо ватру. Нису погодне за алуминијум кабл тацну.

5 . електромагнетска интерференција блокирају кабл редова. Или да је заштитна спољне сенке н на отвореном сунцу, уље, корозивне течности, запаљиве прашине и других еколошких захтева. Лежиште за тип кабла лежиште за папир без рупе треба користити.

6 . лако акумулација прашине на местима, кабловском поклопцу лежиште за папир треба користити; у јавности или природу преко пута. Доње лежиште за папир треба да дода мало јастучића или употреба-порозне палетама

7 . различите напоне, различите употребе кабл треба да не буде унесен исти слој унутар послужавник кабла:
(1 ) изнад 1кВ и испод и 1кВ каблова:
(2 ) исту путању до оптерећења коло у моћ снабдевају кабл;
(3 ) помоцно освјетљење и други кабл осветљење:
(4 ) електричне енергије, контролу и телекомуникације каблове.
Различите нивое када каблови у истој кабловски тацну, средња партиције треба да повећане изолације.

8 . када послужавник кабел ред сегмента дужине преко 30м, легуре алуминијума кабл лежиште за више од 15 милиона. Или када је кабл мост преко зграда проширења (насеље) зглобова требао уступке компензацију за О - 30мм. Повезивање телескопски везу таблице треба користити.

9 . кабловска мердевине рекове, палета ширине и висине од селекције, попуњавање стопа захтеве, кабл мердевине, лежиште за попуњавање стопе у случају генерала, напајање кабл 40% - 50% контролу кабловске 50%. 70%. И да резервишете л0% 1252 пројекат развоја маргина.

10 . при избору кабл лежиште за товар кабл лежиште униформу оптерећење не сме да пређе оптерећење лежиште за изабране кабл оцењен оптерећење ако подржава лежиште за кабловску и офингери од стварне распон није једнак 2 милиона.