Bosh sahifa > Знање > Kontent

Да ли је то мост? Структура моста!

Jul 23, 2015

Мостови су подршку заграда и кабловску. Мост инжењеринг је уобичајена као дуго као мост кабл, кабл лежиште као за подршку пројекту инсталације радова, без посебне нормативни водич, има произвођача спецификација програма недостају свестраност, тако да процес селекције дизајн се треба заснивати на слаб тренутног система и тип кабла, број рационално изабран за мост. Кабл мост има широк избор, широку примену, светло интензитет, структура, низак трошак, једноставна конструкција, ћица и флексибилан, стандардне инсталације, изглед, и тако даље.

Лежиште за кабловску подељен конектора за, тацну и мердевине рекове, координатна мрежа структура, заграде, заграде и прибор за монтажу и тако даље. Избор треба да пажњу свих делова програма мост упознаје серије, универзално, стандардизована скуп услова. Зграда мост оквир можете независно ерекција, такође можете приложен у разним изграђених (РАМ) изграђених стварног и туба галерија загради Сханг, требало је да једноставно одраз структуре, стyлинг лепа, и конфигурација флексибилне и одржавање згодно, функције, сви делови су потребне за сервирањем цинка обраду, инсталације у зградама изложена дана мост оквира, ако је у близини плажа или припада корозије дистрикта, да је материјал мора да има анти-корозија , и отпор влаге и добро приањање отпор утицај снагу високе функција за прави секс.

Да смањите тежину такође могу да користе алуминијум кабла и ФРП мост оквир, његову величину облика, оптерећење садржи карактеристике су и челик квалитета мост оквир басиц сличне, због алуминијума, као и различите челичне део (Ал = 2.7, Фе = 7.86), израчунавањем тежину, алуминијум челика од него о за 1:3, по две врсте материјала конверзије тржишне цене, алуминијумски РАМ мост трошка кошта од сличних каросерију цинка челични мост цена високо се два пута пута , алуминијумски РАМ мост је прелепа, маса лигхт и инсталација згодно, предности, последњих година, алуминијумске легуре мост је примењена у пројекту.