Bosh sahifa > Знање > Kontent

Корито кабл лежиште за селекцију кораке

Jul 23, 2015

1 , корита кабловска тацну и хангар за употребу у корозивним срединама, крути материјал који би требало да буде отпорна на корозију или мере за спречавање корозије, Антикорозиона третман треба да испуни услове инжењеринг окружење и трајност.

2 , кабл лежиште у сектору ватру, могу се додати у ујутро испловљавамо мердевине кабл, тацне са отпорне на ватру или отпорна на својства таблице, и других материјала који се налази или полу-ограђени структуру и привести на тацну и позар заштиту облагања зидова на површини мера подршке и хангар, као што је његова отпорност треба да испуни услове од релевантних националних норми или стандарда.

3 , у погону од високог камина није дозвољено да користе алуминијум кабл тацну.

4 , корита кабл лежиште за ширину и висину селекције, попуњавање стопа услове, кабловски мердевине сталак и лежиште за дозирање оцените у нормалним околностима, 40% ~ 50% снаге каблови, контролни каблови 50% ~ 70% и 10% ~ 25% инжењеринг маргина треба да буде задржана.

5 , при избору кабл лежиште за товар, кабл лежиште униформу оптерећење би требало да премаши оптерећење лежиште за изабране кабл оцењен оптерећење ако подржава лежиште за кабловску и офингери од стварне распон није једнак 2м, а затим радног оптерећења треба да испуни услове.

6 , различите компоненте и офингери у одговарајуће оптерећење услове, своје величине и лежиште, мердевине право, закривљени низ подударања.