Bosh sahifa > Знање > Kontent

У детаље изградњу моста

Jul 23, 2015

лежиште за папир за 1, кабл од нормалне животне средине кроз зид у ватру, отпоран на експлозију окружењу, требало би да послужавник кабл заптивање уређај инсталиран на зиду.

2 , када кабл мост из на отвореном у затвореном простору зида, изван зидина од кише-доказ мера треба предузети.

3 , лежиште за кабл од на отвореном у затвореном простору зид висок инсталацију, кабловска тацне да би били проширени силазни слопинг одговарајуће интервалима, а онда горе поново да подесите да бисте спречили киљнице дуж послужавник кабл у собу.

4 , када кабл мост преко насеље експанзија зглобова, кабловски треба да буде прекинута, искључите интервалу до 100мм као. Креирао привременим именом националних норми, тамо су више захтева на кабловску лежиште за инсталацију, захтеви за кабловску лежиште за кабловску лежиште за инсталацију. Земље које је превладати. Кабл лежиште за изградња индустријских и цивилног полагање Енергетски каблови, контролни каблови, каблове за комуникацију и контролу каблове. Кабл тацне инсталација, генерални распоред кабл мост оквир интервала требало за најкраћи могући. Безбедан рад и изградња би требало да буде задовољна инсталацију, одржавање и употреба Кабела захтеве. Носачи каблова имати довољно крутост и снагу, кабл пружа поуздани ослонац.