Компактни 200 моста

1 . структура баилеy мостова 2. пригодно транспортовани 3. брза ерекција лако монтира/брзо инсталиран 4 огроман терет 5 дуге службе живот 6 јака отпорност на корозију понтонски мост је стандардни мост опреме, који је усвојен интензивно и најпопуларније на свету, поседује особине...

Mahsulot detali

1 . структура баилеy мостова
2 . пригодно транспортовани
3 . рапид ерекција лако монтира/брзо инсталиран
4 огроман учита.
5 дуго сервис живот
6 отпорност на корозију јак

Понтонски мост је стандардни мост опреме, који је усвојен интензивно и најпопуларније на свету, поседује особине једноставна структура, згодно транспорт, брза монтажа и лако растављање, док су имали предност тешке утовар капацитета, велику стабилност и дуг умор живот бити способан за алтернативне распон, учитавање капацитета и миx образац да подигне све врсте привремени мостови , Хитно мостова и фиксним мостовима. Користите опрему моста, суспензија мостове у разноликим распон може бити подигнута. Мост има предности неколико компоненти, лакожа и ниски трошкови. Понтонски мост на сличан начин као компактни 100, компактни 200 међународних мост. То је скупљеног од стране панела свака 3м, и измислио Доналд Баилеy. 321 табли мост може лако диссемблед и убрзано подигнут. Цео мост је направио велику иврстожу снагу челика. Главна греда је лаган тежина панела и панела су повезани по табли за повезивање пинова. То је лако саставити или растављање и транспорт. Могу да се окупи и у различите обрасце табли мостова према њиховим распоном транспорта и дужина услов. Тако , то је широко затворила као хитан транспорт "," темпрарy "или" стални мост. Његов дизајн погодан терет је таква као ХС-15, ХС-20, ХС-25 и гусеничне-50 итд.

Мост на коришћење &амп; одржавање

Након одржавања мере да буде усвојен док користите моста.
(И ) знакове на мост саобраћајне знакове, бице потросен на оба мостобране, показује оптерећење нивоа, ограничење брзине, итд., са стриктним предострожности против преоптережење. Ако је потребно, усвојити убедљив мере за терет и ограничење брзине.
(ИИ ) редовну контролу и одржавање, што укључује
1 . погледајте редовно разне игле, вијци, пребаците стеге и раздрагано протезу, одржавања у одговарајући статус.
2 . Провјерите редовно да ли постоји неки неуједначен префињеног до табле кревет греду и блокирање приступа мост и одмах се позабавити никакве проблеме.
3 . упрљају масноћа око пин за кишницу улази у отвор од поставимо. Упрљају маст около до другог дела вијак за спречавање против корозију.
4 . мере редовно мидспан скретање за проналажење да ли постоји постепено побољшање. Брзина скретање побољшање бити у пропорцији са носе степен пин и поставимо и унапређивању степена бити веома мала. Ако брзина скретање побољшање је пребрзо, то показује да је ту штету пин, поставимо, горњи или доњи трас акорд члан (укључујући члан појачаног акорд), стога, врше се детаљна инспекција за усвајање мерења.
5 . Проверите редовно да ли постоји било пукотину на крај мушки доњи трас акорд члан. Ако постоји било ко, измерите дужину крек, надзорни измерим за спречава оштећења на трас и замени на трас у времену.
6 . Проверите редовно да ли постоји ли фрактура, криву или неравнине на мосту тањир. Замена за оштећени одмах. Ако постоји честе пролаз од пузавица камион на мосту, траг тањир би требало да буде утрли за избегавање брзо абразије.
7 . мост компоненте или прибор, осим додиривања делова, да наслика два слоја боје. За дуге употребе и заштиту челичних материјала, најбоље би било да сликам све један капут након усправљања моста. Неке компоненте нам пред-боја пре ерекцију.
8 . редовно оиисти мост палубу.

So'rov