Мост Пин

ЦБ100 баилеy Панел Пин и Пин клипове 1 понтонски мост компонента за повезивање баилеy панел за повезивање само троугласто. Постоји Кружна једну рупу у један крај пин. Уметање детент на сигурност приликом инсталације тако да спречава ПИН кôд обрасца одустајање. Постоји прикључак на врху игле, са на...

Mahsulot detali

ЦБ100 баилеy Панел Пин и Пин клипове

1 компонента понтонски мост за повезивање баилеy панел

За повезивање само троугласто. Постоји Кружна једну рупу у један крај пин. Уметање детент на сигурност приликом инсталације тако да спречава ПИН кôд обрасца одустајање. Ево га утикач на врху игле са правца у складу са од мали кружни отвор. Приликом инсталације, направити прикључак паралелно горњи &амп; мањи акорд члана, тако да је сигурност детент могу да се уметну у пин глатко.
Док подиже троструки ред мост, ту ради погодности за скупштину &амп; уклањање, пин ће бити инсталиран на следећи начин: Уметање пин првог реда (унутрашњих послова ред) у доњи ред од трас изнутра на ван, и из ван да унутар другог и трећег реда. Срафови горњег реда ће бити уметнута од испред.
Материјал оквира трас је 30ЦрМнТи, пречника од 49.5 мм.

Спецификација понтонски мост

Понтонски мост је врста преносив, унапред измишљеним, трас мост. То је развијен од стране Британаца током другог светског рата за војну употребу и видео опсежно користи од стране британски и амерички војни инжењерске јединице.

Понтонски мост је имао предности које захтевају нема посебне алате или тешке опреме да се окупе. Дрво и челични мост елементи били мали и довољно лаган за буде носио у камионе и подигао на своје место ручно, а не захтева употребу дизалице. Мостови су били довољно јака да носи тенкова. Баилеy мостова и даље интензивно користи у грађевинарству грађевинских пројеката, као и да пруже привремене прелаза за стопало и возило промет.

Успех понтонски мост је због своје јединствене модуларном дизајну, као и чињеница да један могао бити састављан са минималним помоћ од тешке опреме. Вецина , ако не и све, претходног дизајна за војне мостова потребна дизалица да укине пред окупљеним моста и спустите га на своје место. Баилеy делове биле направљене од стандардних челичних легура и били довољно једноставно да би делова у бројним различитим фабрике могао бити потпуно заменљива. Сваки појединачни сегмент могао бити ношена мали број људи, омогућавајући инжењери војску да се лакше и брже него раније, у припреми пут за трупе и матéриел напредују иза њих. Коначно , модуларном дизајну дозвољено инжењери изградити сваки мост бити дуга и јака по потреби удвостручавање или утростручавања се на подршку од врата или на роадбед одељака.
ЦБ100 (321 -Тyпе ) увод понтонски мост

Апликација је компактан 100(ЦБ100;321-Тyпе) стандардне панел моста:
Премости палуби ширина: 4м
Ослободите распоном дужина: 9-51М
Табла димензије: 3000ММX1500ММ

Компактне 100(ЦБ100;321-Тyпе) табли мост је врста моста систем који може да буде дисассемблер и рапидно подигнут. Цео мост је заварио са хај-тек снагу челика. Греду је лаган тежина композитне панеле и панела су повезани по табли за повезивање пинова. Лако је конверзију између делова, а они су лагани. То је лако саставити или раставити и их одвозе. Могу да се окупи и у различите обрасце табли мостова према њиховим распоном транспорта и дужина услов. Тако , то је широко затворила као више развио и гарантовано табли мостова за хитан превоз. Погодан је за учитавање дизајне ХС-15 "," ХС-20 "," ХС-25 "и" гусеничне-50 итд.

So'rov