Мост прелази

Спецификације 1 мање о трошковима, широку примену 2 скупљеног од стране 10фт табли 3 слање инжењера да води раде 4 1050 Палуба 5 фабрика директан извоз апликације компакт стандардне 200 табли моста: једну улицу: мост палуби ширина: 4,2 м. Обухвати дужина: 9.14 и камиони-76,2 м дупли стазе: мост палуби ширина: 7,4 м. Распон...

Mahsulot detali

Техничке карактеристике

1 мање о трошковима, широку примену
2 Ассемблед до 10фт табли
3 слање инжењера да води рада
4 1050 палубу
5 фабрика директан извоз

Апликација је компактан стандардне 200 табли моста:
Једну улицу: мост палуби ширина: 4,2 м.     Обухвати дужина: 9.14 и камиони-76,2 м
Дупли стазе: мост палуби ширина: 7,4 м.    Обухвати дужина: 9.14 и камиони-57.9 м

Компактне 200 табли моста: компактни 200 табли мост је слична Компактне 100 табли моста из њиховог појављивања. Разлика је њена висина повећана табли да 2.134 м. То је запослила метод наизменичне зглобова између појацање акорде и зглобове између панела. Овај метод може да смањи инеластиц деформација узрокована превеликим прибадаие.  Прелиминарно Врховни метод се користи да се додатно смањи средином распон и вертикални скретање до већег степена. Повезани вијак компоненте помоћу која оријентиље рукав - паралелних методе да бисте повећали прецизност од веза. Скретање је креирана у оптуживана рукаве и напетост је урађен у резу, што је повећање употребе материјалних вијци и да се осигура сигурност табли мостова. Ветар отпорна браће је направљен да буде Сложени тип и повезан је са греду/носаче за побољшање укупне стабилности табли мостова.

Поправљен је део између оквира за ову срамоту и панели кроз премошћавању како би спречили страни савијања цео мост. Након ерекција, тамо ће бити унапред Лучно диплому преко размаку од моста. Осим тога могу бити састављан у сингл лане мостова. Компактне 200 табли мост може да се окупи и у дупло Лејн мост, стога то додатно проширује опсег својих апликација. Погодан је за учитавање дизајне ХС-15 "," ХС-20 "," ХС-25 "и" гусеничне-50 итд.

So'rov