Мост улежиштење тањир

Спецификације 1 понтонски мост компонента 2 примати новинаре струју од греду 3 помагање у лоцирању мост на потпорни то се користи за постављање моста столицу, и дистрибуирање равномерно оптерећења на темеље. Писмо 1, 2 &амп; 3 означен на кревету тањир представљају односно моста...

Mahsulot detali

Техничке карактеристике
Компонента 1 понтонски мост
2 прима новинаре струју из греду
3 од помоћи на мост проналажења на потпорни

Користи се за постављање моста столицу, и дистрибуирање равномерно оптерећења на темеље. Писмо 1, 2 &амп; 3 означен на кревету тањир представљају односно мост столицу централну линију ставови једном реду, дуал-реда и три реда. На другој страни кревета таблице је означен централну линију положаја распоном моста правац.

Понтонски мост захтева нема посебне алате или тешке опреме за изградњу моста елементи су довољно мали да их носити и мост је довољно јака да носи. Сматра се одличан пример војно инжењерство.

Понтонски мост захтева нема посебне алате или тешке опреме за изградњу моста елементи су довољно мали да их носити и мост је довољно јака да носи. Сматра се одличан пример војно инжењерство.

Компактне 200 табли моста: компактни 200 табли мост је слична Компактне 100 табли моста из њиховог појављивања. Разлика је њена висина повећана табли да 2.134 м. То је запослила метод наизменичне зглобова између појацање акорде и зглобове између панела. Овај метод може да смањи инеластиц деформација узрокована превеликим прибадаие.  Прелиминарно Врховни метод се користи да се додатно смањи средином распон и вертикални скретање до већег степена. Повезани вијак компоненте помоћу која оријентиље рукав - паралелних методе да бисте повећали прецизност од веза. Скретање је креирана у оптуживана рукаве и напетост је урађен у резу, што је повећање употребе материјалних вијци и да се осигура сигурност табли мостова. Ветар отпорна браће је направљен да буде Сложени тип и повезан је са греду/носаче за побољшање укупне стабилности табли мостова.

Поправљен је део између оквира за ову срамоту и панели кроз премошћавању како би спречили страни савијања цео мост. Након ерекција, тамо ће бити унапред Лучно диплому преко размаку од моста. Осим тога могу бити састављан у сингл лане мостова. Компактне 200 табли мост може да се окупи и у дупло Лејн мост, стога то додатно проширује опсег својих апликација. Погодан је за учитавање дизајне ХС-15 "," ХС-20 "," ХС-25 "и" гусеничне-50 итд.

So'rov