Кљеста греду понтонски мост

Спецификације 1 да подржи Баилеy декинг систем 2 да повезују ЦБ321 греду, као и панели 3 који се обично користе у челични мост 4 понтонски мост састављена по баровима, држи зрака и за подршку дебло да поправим зрак. Састоји се од три дела као браце, виси зрак и подржавање роде, који се користи за везних...

Mahsulot detali

Техничке карактеристике
1 за подршку Баилеy декинг система
2 за повезивање ЦБ321 кроз прозор и панели
3 који се обично користе у челични мост
4 понтонски мост

Састављена по баровима, држи зрака и за подршку дебло да поправим зрак.

Састоји се од три дела као браце, виси зрак и подржавање роде, који се користи за везних греду. На врху велику заграду је подигнуте главе, да се стави у задњи платформу за греду приликом инсталације. Један крај виси зрак хвата на добро дожи рељеткаста рупи од монтант и трас, окрени за подршку штап са пусх род (или француски кључ) потсетити и везати кроз прозор. Греду муњу &амп; орах нека донесу превише горњег оптерећења; због тога, док је кроз прозор је поверена јиг, не дрка је дозвољено користити под кроз прозор.

Компанија увод
Јиангсу Баилеy челик мост Цо., лтд. је један од највећи специјализоване челик понтонски мост произвођачи са водећим процеса производње за мостове баилеy челика у Кини, који је био уплела у овај ред за 20 година са један међународни квалитета система за цертификацију од ИСО9001:2008 и као партнер у сарадњи са научним установама народне Ослободилачке војске.

Корпорација партнера
ЦхинаРаилwаyЕнгинеерингЦорпоратион (ЦРЕЦ), Кина државне изградње инжењеринга корпорације,
Непал министарства транспорта, војне Камбоџа, Бурми изградње одељење, Монголија изградње одељење и тако даље.

So'rov