Понтонски мост за војску

Спецификације 1 мање о трошковима, широку примену 2 лако подижући 3 запали да носи 4 фабрике обезбедио директно 6 пружају инжењер упутства на локацији понтонски мост (такође бити по имену компактан панел мост) је стандардни мост опреме, који је усвојен интензивно и најпопуларније на свету, запоседају се...

Mahsulot detali

Техничке карактеристике
1 мање о трошковима, широку примену
2 лако подижући
3 светло да носе
4 фабрике које директно
6 обезбеди инжењер упутства на локацији

Понтонски мост (такође бити по имену компактан панел мост) стандардни мост опреме, који је усвојен интензивно и најпопуларније на свету, поседује особине једноставна структура, згодно транспорта, брзу монтажу и лако растављање капацитета, велику стабилност и дуг умор живот бити способан за алтернативне распон, утоварује капацитета и миx образац да подигне све врсте и употреба привремени мостови , хитни мостова и основних мостова. Користите опрему моста компактан панел, суспензија мостове у разноликим распон може бити подигнута.

Компанија увод
Јиангсу Баилеy челик мост Цо., лтд. је један од највећи специјализоване челик понтонски мост произвођачи са водећим процеса производње за мостове баилеy челика у Кини, који је био уплела у овај ред за 20 година са један међународни квалитета система за цертификацију од ИСО9001:2008 и као партнер у сарадњи са научним установама народне Ослободилачке војске.

Корпорација партнера
ЦхинаРаилwаyЕнгинеерингЦорпоратион (ЦРЕЦ), Кина државне изградње инжењеринга корпорације,
Непал министарства транспорта, војне Камбоџа, Бурми изградње одељење, Монголија изградње одељење и тако даље.

So'rov