Анти -скид палубу

као коњ за поновну употребу и анти-скид палуба производ опис функције 1. Q195 челик цинковање 2 секси умак. Све величине према вашем захтеву 3. Правовремено доставе, 4. Мања тежина, двоструки слој 5. лако је са радом 6. антискид материјал, сигурније Јиангсу Баилеy челик мост Цо., лтд. је један од највећих...

Mahsulot detali

издржљиви за поновну употребу и анти-скид палубу

Опис производа

Функције
1 . Q195 челични вруће умак цинковање
2 . сви величине према вашем захтеву
3 . правовремене испоруке
4 . мања тежина, двоструки слој
5 . лако управља
6 . антискид материјал, сигурније

Јиангсу Баилеy челик мост Цо., лтд. је један од највећи специјализоване челик понтонски мост произвођачи са водећим процеса производње за мостове баилеy челика у Кини, који је био уплела у овај ред за 20 година са један међународни квалитета система за цертификацију од ИСО9001:2008 и као партнер у сарадњи са научним установама народне Ослободилачке војске.

Можемо пружити мост дизајн и изградња решења у веома густ, Метрополитен и урбаним областима, као и убрзано инсталиран модуларни мостова на мањи за транспорт путева у руралним областима. Сва наша решења су надопуњује саобраћај анализе, осигуравање оптимизације, а након тога најисплативији структура која захтева минимално одржавање.

У знак подршке дизајн високо смо квалификован инжењери који су искусили у развоју сложених, мулти сцени, саобраћај решења и структурне инжењери који користе најнапреднији структурне анализе да осигура перформансе одређене структуре. Остале инжењерске услуге укључују анализе и праћење постојећих структура моста.

Најбоље услуге
Ми смо професионални произвођач, фокусирајући се на скелама систем годинама, тако да се израдјује све прилагођене величине.
Надам се да изгради дугорочне сарадње са тобом.
Ако имате било каквих питања, слободно питај, то би било велико задовољство чути од тебе.

So'rov