Bosh sahifa > о нама

Јиангсу Баилеy челик мост Цо., лтд. је један од највећи специјализоване челик понтонски мост произвођачи са водећим процеса производње за мостове баилеy челика у Кини, који је био уплела у овај ред за 20 година са један међународни квалитета система за цертификацију од ИСО9001:2008 и као партнер у сарадњи са научним установама народне Ослободилачке војске.

Капитал тврди 10 милиона и месечне капацитет од 2 500 тона за производњу различитих типова једну улицу понтонски мост, Јиангсу понтонски мост Цо., Лтд. и сада има 20 инжењера и стручњака и 430 радника за понтонски мост дизајна, истраживања и производње. До сада, многе врсте високог савијања и смицања отпора нова баилеy моста су развијена да се испуне услови за различите оптерећења као што сам је разред путу, првокласан урбана, Америка учитавање стандардних ХС25 и британска учитавање стандардног ХА. Све компоненте баилеy мостова су строго направио према кинеској стандардни ЈТ-Т 728-2008 "техничке спецификације за тхе конструкција од аутопута мостова и Цулвертс" и онда тестирали и ауторизоване од стране бр. 2 инжењера истраживању Института кинеске народне Ослободилачке војске. Стога, баилеy мостове од Јиангсу понтонски мост Цо., Лтд. и не само у власништву добро тржиште репутацију у Кини али такође значајно извози у оверсеа тржиште као Нигерија, Ангола, Конго, Камбоџа, Непал, Венецуела, Вијетнам, Бангладеш, Папуа Нова Гвинеја и тако даље.

Можемо пружити мост дизајн и изградња решења у веома густ, Метрополитен и урбаним областима, као и убрзано инсталиран модуларни мостова на мањи за транспорт путева у руралним областима. Сва наша решења су надопуњује саобраћај анализе, осигуравање оптимизације, а након тога најисплативији структура која захтева минимално одржавање.

У знак подршке дизајн високо смо квалификован инжењери који су искусили у развоју сложених, мулти сцени, саобраћај решења и структурне инжењери који користе најнапреднији структурне анализе да осигура перформансе одређене структуре. Остале инжењерске услуге укључују анализе и праћење постојећих структура моста.

Компанија са пословним пхилосопхy_ "Искреност, сарадња, иновације, успех заједно", добро дошли пријатељи свуда по свету радити руку под руку са за стварање бољег сутра!

Профил компаније
ОЕМ услуге под условом: не
Врста пословног: произвођача
Главно извозно тржиште: Оцеаниа